Donaris 930 x 122

jocuri

ÎŢI TREBUIE UN MOUSE IEFTIN ŞI BUN PENTRU CALCULATOR?

Pentru că sunt foarte multe persoane pasionate de gaming, ne-am gândit să vă prezentăm un top, al celor mai bune mouse-uri de gaming până în 100 de lei.

Citiți și: Decizie majoră privind „păcănelele”!

1. Newmen N400 Black

Newmen este un producător chinez care se află de multă vreme pe piaţă, dar care nu s-a făcut auzit şi pe la noi. Mouseul lor costă în jur de 30 de lei, este optic şi are un DPI de 1600 reglabil. Are 4 butoane, cântăreţte 94 de grame şi are şi driver inclus.

Citiți și: Schimbare importantă privind jocurile de noroc!

2. Aerocool Strike-X Combat

Cunoscut pentru carcasele şi sursele de bună calitate, Aerocool face şi periferice destul de bune. Strike X Combat este un mouse cu 9 butoane programabile, 2800 DPI reglabil în 4 trepte şi cântăreşte 88 de grame. Este optic şi se conectează la USB. Preţ aproximativ 35 lei.

3.Dragon War Dragunov

Mouse-ul vine împachetat într-o cutie normală, ca orice alt mouse. Ce este de menţionat este faptul că primeşti în pachet un mousepad de bună calitate şi foarte arătos. Senzorul Avago îşi face treaba foarte bine şi este surprinzător de bun. Preţ aproximativ de 40 lei.

4. A4Tech X-738K Oscar

Acest mouse nu este cel mai performant, dar iese în evidenţă prin forma lui. Este un Deathader de buget care se descurcă bine şi pot spune că este surprinzător. L-am testat la un prieten şi am rămas plăcut impresionat. Are 3200DPI, 6 butoane şi este optic. Preţ aproximativ de 60 lei.

5. A4Tech X-718BK

Nu putea lipsi vedeta X7. Acest mouse a făcut istorie şi încă face. Este printre cele mai cunoscute mouse-uri ieftin de gaming şi poate şi cel mai vândut. Nu impresionează prin specificaţii, dar materialele şi performanţele lui sunt foarte bune. Are un DPI de 3000 programabil, buton triplu clik şi este optic. Preţul său este de 70 lei.

6. A4Tech Bloody V8M

 Bloody este un mouse frumuşel şi cu specificaţii foarte bune. Are 3200 DPI, 7 butoane, 1000 Hz rata de refresh, 160k memorie internă, traking speed de 75 inches/sec şi acceleraţie de 30 g. Preţ aproximativ de 80 lei.

7. Natec Genesis GX55

Mouseul Natec are 7 butoane, DPI de 3200 reglabil, tehnologie infraroţu, butoane iluminate cu LED şi memorie internă pentru profile. Preţul este de 90 lei.

 8. Cougar 200M

Deşi este optic, acest mouse este unul dintre cei mai buni mouşi.  Este din aluminiu, se simte plăcut în mâna utilizatorului şi este extrem de precis. Are DPI de 2000 şi switch-uri Omron cu până la 5 milioane de apăsări. Este iluminat în portocaliu iar preţul său este de aproximativ 100 lei.

 

(Sursă şi foto: arenaIT)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA