Donaris 930 x 122

note

SAMSUNG, DECIZIE RADICALĂ

Samsung, decizie radicală. Compania Samsung ar putea renunţa definitiv la brandul Note, ca urmare a imensului scandal al smartphone-urilor care iau foc.

Citiți și: WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane!

Coreenii au realizat un sondaj legat de încrederea în brandul Note, după scandalul exploziilor. Rezultatul sondajului a fost că mai mult de jumătate dintre respondenţi consideră că brandul Note are acum o conotaţie negativă şi că nu ar mai lua în calcul cumpărarea unui alt model.

Pe de altă parte, Samsung nu va renunţa şi la brandul principal al diviziei sale de smartphone-uri. Galaxy este un brand prea puternic la acest moment şi nu a fost afectat de scandal în aceeaşi măsură ca Note. În ceea ce priveşte brandul pe care Samsung îl va folosi ca înlocuitor pentru răposatul Note, o supoziţie ar fi S-Pen, brand pe care Samsung l-a mai folosit coroborat cu telefoane mari care folosesc Stylus, cum a fost până acum cazul seriei Note.

Citiți și: Noi modificări la aplicația WhatsApp

Compania Samsung, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a anunţat marţi că opreşte definitiv producţia modelului Galaxy Note 7, din cauza unor noi probleme de calitate. (Sursa: Digi24)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA