930X122 MAIA

tableta

A lansat prima tabletă din istoria companiei!

Nokia Lumia 1520 este noul vârf  de gamă al producătorului finlandez şi, totodată, cel mai mare smartphone echipat cu sistemul de operare Windows Phone.

Are un ecran de 6 inci, cu rezoluţie 1080 p, procesor cu patru nuclee şi 32 GB de stocare internă, care poate fi extinsă prin utilizarea unui card de memorie. Principala caracteristică a noului vârf de gamă este camera performantă, cu rezoluţie de 20 megapixeli, acompaniată de un nou pachet software.

Modelul premium este însoţit de Lumia 1320, care vine cu aceleaşi dimensiuni, dar cu specificaţii tehnice mai slabe şi un preţ recomandat mai redus, de 339 de dolari. Tableta Lumia 2520 are un design similar cu smartphone-ul 1520 şi este echipată cu un ecran de 10 inci. Dispozitivul rulează sistemul de operare Windows RT şi este similar tabletei Surface 2, prezentată recent de Microsoft. Se poate conecta la reţelele 4G/LTE şi are un preţ recomandat de 499 de dolari, fără taxe.

Produsele au fost prezentate de Stephen Elop, directorul general al producătorului de telefoane, la evenimentul Nokia World, organizat la Abu Dhabi. Vă reamintim că Microsoft va prelua divizia producătoare de telefoane mobile a Nokia, într-o tranzacţie de 5,4 miliarde de euro, cele două companii anunţând în septembrie acest lucru. Grupul finlandez îşi va continua activitatea în producţia de echipamente pentru reţelele de telecomunicaţii şi serviciile de navigaţie.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA