NOR CURIER 930X122

iphone

Află cât costă folia de protecţie pentru smartphone-uri care rezistă chiar şi loviturilor de ciocan!

A fost pusă în vânzare o folie de protecţie de cinci ori mai rezistentă decât ecranele de acum ale smartphone-urilor! Posesorii de astfel de gadgeturi pot sta acum fără teama că îşi vor face ţăndări preţioasele device-uri, pentru că a apărut această folie foarte rezistentă.

Potrivit studiilor, folia Rhino Shield poate absorbi un impact de cinci ori mai puternic decât Gorilla Glass, materialul din care sunt făcute în prezent ecranele de iPhone și Samsung. 

Folia de protecţie Rhino Shield este groasă cât trei coli de hârtie şi poate rezista chiar şi în faţa unor lovituri de ciocan! Se pare că nici măcar o bilă de 255 de grame scăpată pe telefon de la o înălţime de 48 de centimetri nu ar fi reuşit să zgârie telefonul care purta o astfel de folie de protecţie!

Prețul foliei este de 41 de dolari.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90