New Profesional Consult 930 x 122

HTC

DESPRE HTC ONE M9 ÎNAINTE DE LANSARE

Nu doar Samsung urmează să ne prezinte noul său vârf de gamă. HTC ne promite un M9 Hima cu mici îmbunătăţiri, respectând designul mult lăudat şi apreciat de aproape toată lumea. De ce să strice, așadar, ceva care este perfect? Schimbările sunt, însă, la interior.

Citiți și: Copilul tău face asta? Medicii trag un semnal de alarmă!

HTC One M9, Hima sub numele lui de cod, va debuta la MWC în cadrul unui eveniment, probabil în acelaşi timp cu Samsung. Dar ce ştim despre el până acum? Ei bine, doar zvonuri din ce în ce mai apropiate de adevăr. Nu va schimba aproape nimic la capitolul design, însă va aduce câteva îmbunătăţiri minore la acest aspect, precum butoanele de tip pastilă şi mutarea butonului Power pe lateral, iar pe partea hardware va aduce câteva lucruri noi.

Dacă alţi producători optează pentru ecrane cu rezoluţii QHD, HTC nu va face acest pas. Din fericire! Un ecran QHD este inutil pe un smartphone. Consumă multă baterie, îngreunează telefonul, iar performanţele scad. (Sursă şi foto: arenaIT)

Citiți și: Pitești. Mai mare rușinea! S-a făcut de râs la bătrânețe

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3