930 x122 grota rece

microsoft

MICROSOFT PREGĂTEŞTE OFFICE 2016

În a doua parte a acestui an Microsoft va introduce următoarea ediţie a suitei Office, „botezată” Office 2016. Aceasta li se va adresa în special utilizatorilor de PC-uri desktop sau notebook, fiind proiectată pentru controlul cu tastatură şi mouse.

Citiți și: O companie GIGANT concediază 10.000 de oameni!

În principiu, va avea un aspect ceva mai sobru şi va include şi modul animat de ajutor. De asemenea, ne sunt promise o serie de ameliorări ale interfeţei şi câteva facilităţi noi. Detalii suplimentare nu sunt oferite la acest moment, dar sunt aşteptate lunile viitoare.

Aproximativ în acelaşi timp cu Office 2016, Microsoft va lansa şi Office pentru Windows 10, o versiune optimizată pentru touch screen, atât pentru tablete, cât şi pentru telefoane mobile. Versiunea va beneficia de noi funcţii ale viitorului sistem de operare şi va fi disponibilă în mod gratuit, sub formă de aplicaţii individuale, fie preinstalate pe telefoane şi tablete, fie descărcate din Store. (Sursă: arenaIT, foto: telegraph.co.uk)

Citiți și: MICROSOFT, DECIZIE ISTORICĂ!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA