930×122 CAPRA 5

gratuit

UN NOU SISTEM DE OPERARE? GRATUIT?!

De ceva timp încoace pe internet umblă un zvon potrivit căruia Microsoft ar experimenta o versiune de Windows 8.1, numită Windows 8.1 with Bing.

Citiți și: Tânără din Mioveni, absolventă de „Brătianu” , acum în conducerea gigantului Microsoft

Conform zvonului cu pricina, versiunea ar urma să fie oferită gratuit în anumite condiţii. Scopul ar fi acela de a creşte nivelul de utilizare a noului sistem de operare. Windows 8.1 with Bing ar putea fi oferit gratuit pentru update la Windows 7 sau integratorilor, ca parte adiţională a recentului program de ieftiniri. Majoritatea se aşteaptă ca Windows 8.1 Free să fie un fel de Windows 7 Starter Edition. Adică o versiune mai mică şi cu mai puţine facilităţi faţă de cea originală.

Totuși, nu puțini dintre internauți sunt sceptici în ceea ce privește veridicitatea zvonului. Nu ne rămâne decât să așteptăm să vedem dacă, pe viitor, surse oficiale vor confirma sau nu zvonul. (Sursă şi foto: arenaIT)

Citiți și: Racordare gratuită la energie a clienților casnici

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90