NOR CURIER 930X122

bateria

SMARTPHONE_2013

AȘA POȚI PRELUNGI DURATA DE FUNCȚIONARE A SMARTPHONE-URILOR!

Telefoanele inteligente pot să facă multe lucruri, mai puţin să funcţioneze fără probleme o zi întreagă!

Citiți și: EPITEȘTI ARE INTERFAȚĂ PENTRU ORICE SMARTPHONE

Toţi posesorii de smartphone-uri reclamă acelaşi inconvenient: bateria te lasă când ai mai mare nevoie. Deşi au o mulţime de funcţii care ne fac viaţa mai uşoară, până în prezent problema bateriilor slabe nu a fost încă rezolvată. Cu toate acestea, pe piaţă sunt disponibile câteva dispozitive care prelungesc durata de funcţionare a smartphone-urilor. Iată lista celor mai utile dintre ele!  

iGo Power Trip. Poate încărca aproape orice tip de gadget, în funcţie de model. Preţul recomandat este de 60 de dolari, însă există şi o variantă mai scumpă, iGo 4700, care poate încărca telefonul de 3 ori până când va fi nevoie să fie el încărcat. Pentru a-l folosi, se conectează simplu, prin intermediul cablului USB al telefonului.

Citiți și: EPITEȘTI ARE INTERFAȚĂ PENTRU ORICE SMARTPHONE

HyperJuice Micro este cel mai vândut din categoria acestor dispozitive. Are o baterie de 3600 mAH, iar preţul recomandat este de 90 de dolari. Avantajul acestuia îl reprezintă faptul că are un port pentru smartphone şi un altul pentru tablete. Folosit la un iPad 3 asigură un supliment de 3 ore de funcţionare, iar la un iPhone aduce 36 de ore de convorbire în plus sau 900 de ore în standby.

Mophie este un dispozitiv simplu, care încape în orice buzunar şi care dublează durata de funcţionare a smartphone-ului. Are o baterie de 2500 mAH şi costă 60 de dolari.

Eton BoostBloc poate fi folosit pentru a încărca două aparate în acelaşi timp. Are o baterie de 6600 mAH şi două porturi USB, iar preţul este pe măsura performanţei sale: 100 de dolari.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90