New Profesional Consult 930 x 122

iphone5

Află cât va costa în România un iPhone 5S şi când îl vom găsi pe piață!

Eşti interesat cât va costa în România noul smartphone de top al Apple? Jurnaliştii publicaţiei “Ziarul Financiar” au estimat care ar fi preţul pentru iPhone 5S la liber. Modelul va apărea la operatorii de telefonie mobilă de la noi din ţară în ultima lună din acest an.

Apple a lansat marţi, la sediul său din California, două noi modele, respectiv iPhone 5S şi iPhone 5C.

Întrebarea care se află pe buzele multora este cât vor costa cele două modele în ţara noastră? Pentru iPhone 5S, estimarea este în jurul valorii de 850 de euro la liber. Cât despre iPhone 5C, preţul se va ridica la aproximativ 750 de euro, având în vedere că Apple a anunţat că modelul va fi mai ieftin cu circa 100 de dolari.

iPhone 5S are senzor de amprentă, procesor rapid și o cameră foto cu un senzor mai mare, iar specificaţiile lui iPhone 5C sunt asemănătoare cu cele ale modelului iPhone 5.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90