Donaris 930 x 122

android

A APĂRUT APLICAŢIA CARE TRADUCE PE LOC INDICAȚIILE RUTIERE

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că turiştii aflați într-o țară străină au o anumită dificultate în ceea ce priveşte traducerea instantanee a unor cuvinte sau indicaţii rutiere.

Citiți și: Noutate majoră în schimbarea buletinului, permisului auto și pașaportului!

Ei bine, se pare că a fost găsită soluţia pentru această problemă. A apărut o aplicaţie gratuită care ajută în acest sens: Word Lens. Este o aplicaţie disponibilă atât pentru Andoroid, cât şi pentru iOS. Ce face această aplicaţie? Ea traduce în timp real semnele de pe stradă şi mai toate informaţiile care sunt sub formă de indicatoare şi nu numai. Singura condiţie este folosirea unui font cât de cât oficial sau măcar standard.

Pentru a vedea cum funcţionează aplicaţia vă invităm să accesaţi link-ul:  https://www.youtube.com/watch?v=h2OfQdYrHRs. (Sursa: arenaIT, foto: intoandroid.com)

Citiți și: Anunț WhatsApp: Din octombrie, acești utilizatori nu mai pot folosi aplicația

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90