930X122 MAIA

iphone5

Apple a trimis invitaţiile: lansarea va avea loc pe 10 septembrie!

Apple a trimis invitaţiile pentru evenimentul ce va avea loc pe 10 septembrie la sediul din Cupertino, California. Lansarea va începe la 10, ora Pacificului, adică la 20, ora României. Apple va organiza o lansare şi în China, pe 11 septembrie.

Anunţul Apple se suprapune perfect cu târgul de tehnologie IFA Berlin, cu toate că marea companie americană nu merge la astfel de expoziţii. Se pare că va fi prezentat noul iPhone 5S, model ce îi succede celui actual iPhone 5, şi sunt şanse să vedem şi iPhone 5C, un model low-cost despre care s-a tot vorbit în ultima vreme.

Invitaţia la eveniment are o mulţime de buline colorate, iar cuvintele trecute sub ele fac referire la culorile carcaselor de iPhone. Jurnaliştii sunt de părere că bulinuţele colorate te duc cu gândul la iOS 7 şi la schimbările de design prin care a trecut, astfel că este de aşteptat ca Apple să vină cu versiunea finală a iOS 7. Este posibil chiar să se lanseze şi noile iPad-uri.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90