New Profesional Consult 930 x 122

lansare

ÎN CURÂND SAMSUNG GALAXY S5 VA FI LANSAT ȘI ÎN ROMÂNIA

Cel mai aşteptat telefon în România este, cu siguranţă, Galaxy S5 de la Samsung.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Telefonul a fost lansat în premieră internațională la MWC 2014, în cadrul unui eveniment special. Peste puțin timp el va ajunge oficial şi în țara noastră. Data de lansare în România este 24 martie, iar comercializarea lui va începe în primele zile ale lunii aprilie. Informaţii oficiale despre preţ încă nu au fost date publicității.

Galaxy S5 are o platformă Qualcomm Snapdragon 800 cu procesor quad core Krait 400, la 2.5 GHz și 2 GB RAM. Memoria internă este de 16 sau 32 de GB şi suportă carduri microSD de până la 128 de GB. Ecranul este un Super AMOLED, de 5.1 inch, cu rezoluţie Full HD. Camera principală este de 16 MP. Are bliţ LED, autofocus, touch focus, dual-shot și stabilizator de imagine şi filmează 4K. Pe de altă parte, camera secundară este de 2 MP şi filmează Full HD la 30 FPS. La partea de conectivitate telefonul are 4G, cu viteze de până la 150 Mbps download, Wi-Fi a/b/g/n/ac, NFC, GPS, A-GPS, GLONASS, microUSB 3.0 şi jack pentru căşti. De asemenea, rulează Android 4.4 KitKat și are o baterie de 2800 mAh. Carcasa măsoară 8.1 mm şi cântăreşte 145 de grame. (Sursă şi foto: arenaIT)

Citiți și: România, cea mai bună din lume la minifotbal! Tricolorii, campioni mondiali!

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA