930 x122 grota rece

Allview

ÎŢI VEI ÎNCĂRCA TELEFONUL MAI RAR – IATĂ CÂŢI AMPERI ARE UN NOU MOBIL!

Allview a lansat recent un telefon mobil cu o baterie impresionantă: 5.000 mAh. Acest telefon vine cu specificaţii decente şi un preţ atractiv.

Citiți și: Copilul tău face asta? Medicii trag un semnal de alarmă!

P6 Energy, căci aşa se numeşte, dispune de un ecran HD IPS de 5 inch protejat de Gorilla Glass, 1 GB de memorie RAM, procesor quad core şi 8 GB spaţiu de stocare. Rulează Android 4.4 KitKat şi iese în evidenţă prin bateria generoasă de 5.000 mAh.

Mai dispune de cameră principală de 8 MP cu bliţ LED, autofocus şi filmare Full HD, dar şi de o cameră secundară de 2 MP. Bateria poate încărca şi alte dispozitive via OTG, reuşind astfel o performanţă foarte bună.

Citiți și: Pitești. Mai mare rușinea! S-a făcut de râs la bătrânețe

Are Wi-Fi, GPS, BT, dar şi Wi-Fi Direct pentru transfer de fişiere rapid şi Wi-Fi Display. Preţul este de 849 de lei şi va fi disponibil pe piață în curând. (Sursa: arenaIT, foto: softgsm.ro şi arenaIT)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3