930×122 CAPRA 5

evolio

EVOLIO X6 APARE PE PIAȚĂ ÎN CURÂND

Smartphone-ul cu nume de maşină nemţească produs în China de o companie românească este, totodată, şi primul terminal cu procesor cu 8 nuclee de pe piaţa de la noi.

Citiți și: Amendă pentru acești șoferi! Se ia și permisul!

Telefonul are un ecran de 5.5 inch Full HD edge-to-edgde, protejat cu sticlă Gorilla Glass şi cu tehnologie OGS. Sub ecran se află o platformă de la Mediatek, modelul MT6592. Procesorul, de generaţie ARM Cortex A7, are opt nuclee şi frecvenţă de 1.7 GHz, iar ca GPU – un Mali 450 MP, la 700 MHz. Memoria RAM este de 2 GB, iar cea de stocare, de 16 GB. Camera principală este de 13 MP și cea secundară, de 8 MP, numai bună pentru selfie-uri. Alte dotari alte terminalului sunt NFC, dual-SIM şi sistem de operare Android 4.2. Bateria este o unitate de 3150 mAh.

Evolio X6 va fi disponibil la vânzare de la jumătatea lunii aprilie, la un preț de 1.500 de lei. La precomandă de pe site-ul producătorului terminalul costă acum 1.200 de lei. (Sursă şi foto: arenaIT)

Citiți și: Măsură tranșantă! Ce-i așteaptă pe pietonii care traversează cu ochii în telefon

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90