EcoMoto 930×122

incarcator comun

telefoane_nokia_20

ÎNCĂRCĂTOR COMUN PENTRU TOATE TIPURILE DE TELEFOANE MOBILE!

Parlamentul European a adoptat astăzi o Directivă de larg interes. Directiva urmează să mai fie aprobată doar de Consiliul de Miniștri al Uniunii Europene, aprobare care reprezintă doar o formalitate.

Citiți și: Revoluție în tehnologie! Dispar telefoanele mobile

Documentul prevede fabricarea unui tip de încărcător comun, unic, pentru toate mărcile de telefoane mobile comercializate în spațiul UE, informează Mediafax. Ulterior aprobării de către Consiliul de Miniștri, statele membre ale Uniunii Europene, deci inclusiv România, vor avea la dispoziție doi ani pentru a introduce Directiva în legislația națională. În ceea ce îi privește pe producători, aceștia vor trebui să se alinieze Directivei într-un an de la adoptare.

Europarlamentarii și-au motivat decizia prin necesitatea reducerii cantităților de deşeuri, dar și a costurile şi eforturilor utilizatorilor.

Citiți și: A furat un telefon de 2.300 de lei dintr-un centru comercial din Pitești

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90