EcoMoto 930×122

apple

APPLE LANSEAZĂ IPHONE 7

Apple lansează în această seară noua generație de iPhone, momentul fiind unul extrem de important pentru tehnologie. Vor fi îmbunătățiri la procesor, cameră, spațiu de stocare și oferta de culori, însă analiștii spun că adevărata revoluție se va petrece la lansarea aniversară din 2017.

Citiți și: Amendă pentru acești șoferi! Se ia și permisul!

Se pare că la noul iPhone 7 schimbările nu sunt extrem de mari, cu o singură excepție: mufa tradițională de căști va dispărea, astfel că utilizatorul va trebui să folosească altele: fie căști conectate prin portul Lightning, fie căști wireless, prin Bluetooth.

Apoi se spune că butonul de Home va fi transformat, astfel încât să fie sensibil la presiunea cu care apeși, iar la partea de stocare s-ar putea renunța la varianta cu 16 GB, cea mai redusă urmând a rămâne cea de 32 GB, iar versiunea maximă va avea 256 GB. Puterea procesorului va crește cu 50%, camera va primi îmbunătățiri (tehnologia dual-lens, pentru poze mai bune), la fel și boxele, iar în ofertă vor intra culori noi. Se estimează că telefonul va fi waterproof, urmând să reziste sub apă până la 30 de minute.

Citiți și: Măsură tranșantă! Ce-i așteaptă pe pietonii care traversează cu ochii în telefon

Potrivit specialiștilor, vor exista două variante: iPhone 7 (cu ecran de 4,7 inci) și iPhone 7 Plus (de 5,5 inci). (Sursa: http://www.hotnews.ro/, titlul și editarea: http://epitesti.ro/, foto Arhivă: iPhone 5S)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3