Donaris 930 x 122

nokia_reprezentativ

Modelul este reprezentativ pentru ce a însemnat Nokia ca brand

A produs 13 dintre cele mai bine vândute 20 de telefoane din istorie. În perioada 2000–2005, modelul care este cunoscut ca fiind cel mai reprezentativ a fost vândut în 126 de milioane de exemplare.

Săptămâna trecută, divizia de telefoane Nokia a fost achiziţionată de Microsoft. Aceasta a produs 13 dintre cele mai bine vândute telefoane de-a lungul timpului, iar cel mai reprezentativ este modelul Nokia 3310, lansat în anul 2000. La acel moment a reprezentat un etalon al design-ului şi rezistenţei. Adevăratul punct forte al telefonului a fost legendara sa indestructibilitate, modelul fiind supus la diferite încercări. A fost călcat de automobile, aruncat pe distanţe mari, împuşcat, incendiat şi chiar lovit cu ciocanul.

Modelul 3310 este reprezentativ pentru ceea ce a însemnat compania Nokia ca brand, după cum notează jurnaliştii americani, cu toate că nu a fost cel mai bine vândut telefon deţinut. Nokia 1100 s-a vândut într-un sfert de miliarde de exemplare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3