NOR CURIER 930X122

iphone12

O aplicaţie de la iPhone ajută femeile concentrate pe carieră să devină mame!

A fost lansată o aplicaţie pentru iPhone concepută pentru a ajuta cuplurile fără copii să calculeze cel mai bun moment pentru a procrea. Aplicația a fost lansată de cofondatorul site-ului de plăţi online PayPal, iar mai mulţi investitori susţin proiectul, care are un buget de 6 milioane de dolari.

Max Levchin şi partenerii săi de afaceri au început comercializarea aplicaţiei Glow în magazinul online Apple Store. Iată ce spune Levchin, preşedintele şi cofondatorul serviciului PayPal: „Există atât de multe feluri de a ameliora sănătatea şi bunăstarea prin intermediul ştiinţei datelor informatice! O analiză mai amănunţită a datelor personale va duce la decizii şi la diagnostice mai bine documentate, la tratamente precoce şi, în final, la o politică a sănătăţii mai ieftină şi mai accesibilă”.

În funcţie de starea lor fizică, femeile pot să îşi actualizeze aplicaţia Glow în permanenţă. Aplicaţia va analiza toate acele informaţii pentru a determina apoi cel mai bun moment pentru a procrea.

Se pare că, pe termen lung, Glow intenţionează să utilizeze „informatica vestimentară”, o nouă tendinţă ce utilizează brăţări, ceasuri şi alte accesorii pentru a înregistra datele fizice ale corpului uman. Aplicaţia lansată de Max Levchin a fost creată pentru a răspunde numărului tot mai mare de femei ce aleg să amâne momentul în care au un copil, adeseori pentru a se concentra asupra carierelor lor. Cât despre piaţa infertilităţii, aceasta este estimată la 5 miliarde de dolari şi continuă să crească. O treime dintre femeile care vor copii și care au vârste cuprinse între 35 și 39 ani nu reuşesc să ramână însărcinate nici după un an de încercări.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90