930 x122 grota rece

PS4

Peste un milion de cereri pentru noua consolă PlayStation4!

Pe piaţa americană consola PlayStation4 va fi lansată pe 15 noiembrie, iar în Europa, pe 29 noiembrie. Anunţul a fost făcut de Sony, la o zi după ce Microsoft a publicat lista cu cele 23 de jocuri disponibile pe următorul Xbox.

Sony are deja peste un milion de cereri pentru noua consolă. Aceasta va fi disponibilă în 32 de ţări, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Nu a fost singura veste dată de Sony, care a mai anunţat o reducere de preţ la PlayStation Vita. Varianta “wi-fi ” a consolei va avea o reducere de 50 de dolari, pe piaţa americană ajungând la un preţ de 199 de dolari, iar în Europa, la 170 de lire sterline.

Printre jocurile disponibile pe noua consolă se va număra şi o nouă variantă a jocului Commodore Amiga, din anii 80, numită „Shadow of the Beast”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA