New Profesional Consult 930 x 122

Galaxy S VI

SECRETELE LUI SAMSUNG GALAXY S6 ÎNAINTE DE LANSARE

Pe 1 martie Samsung va prezenta în cadrul unui eveniment care va avea loc în Barcelona (Spania) noul telefon de top Galaxy S6. Despre el au apărut numeroase zvonuri care mai de care mai SF sau mai răutăcioase. Cu cât ne apropiem mai mult de lansare, însă, cu atât avem mai multe zvonuri credibile.

Citiți și: Cadouri în bani pentru persoanele care comandă un Samsung Galaxy nou

Astfel, Galaxy S6 ar putea avea un procesor Snapdragon 810 octo-core cu 4 nuclee A57 și alte 4 nuclee A53 și/sau un procesor proprietar Exynos 7420 octa-core (A53+A57). Samsung ar putea oferi două modele cu procesoare diferite în funcţie de piaţă sau ar putea rula o singură platformă pentru toate pieţele (Exynos 7420). Modelul cu procesor Snapdragon conţine un GPU Adreno 430, iar cel cu varianta Exynos, un GPU Mali-T760.

Tot în funcţie de echipare, ar putea prezenta cantităţi de RAM diferite: 3 GB de RAM dacă ar rula Snapdragon 810 ori 4GB de RAM în varianta cu CPU proprietar.

Citiți și: VREI SĂ CÂȘTIGI O TABLETĂ SAU UN TELEFON? SUPER CAMPANIE!

Ecranul va fi de 5.2 şi cu rezoluţie QHD (2560*1440 pixeli). Camerele vor fi un combo de 20.1 MP pe partea din spate şi de 5 MP pe partea frontală.

În plus, mai mult ca sigur va avea o baterie de 3.000 mAh (cu aproximaţie) şi o suită de senzori, precum cel cardiac, de luminozitate sau de amprentă. (Sursă şi foto: arenaIT)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA