930X122 MAIA

smartphone

Ultimul tip de smartphone de la LG are ecranul cât o tabletă!

Cel mai puternic smartphone făcut de sud-coreenii de la LG are un ecran atât de mare încât seamănă cu o tabletă, iar preţul de pornire este de 600 de euro.

În septembrie vom afla dacă produsul va putea ţine pasul cu principalii săi rivali, când şi Nokia va lansa un telefon-tabletă. Acesta se pare că va costa de trei ori mai puţin decât varianta LG. Pe aceeaşi linie, la graniţa dintre telefoane şi tablete, se mai luptă HTC şi Sony.

Sud-coreenii s-au gândit cum să le uşureze viaţa utilizatorilor, care pot răspunde la un apel pur şi simplu ridicând telefonul, iar pe măsură ce telefonul se apropie de ureche volumul se reduce singur. De asemenea, dacă altcineva vrea să-l folosească, există opţiunea „Guest Mode”, ce permite blocarea unor aplicaţii şi este extrem de utilă pentru părinţii ai căror copii par lipiţi de ecran şi doresc mereu să se joace cu electronicele celor mari.

James Fisher, directorul de marketing al LG, declară vizavi de senzorul foto de 13 megapixeli: „Are un stabilizator de imagine optică şi îţi permite să faci fotografii clare chiar şi când eşti în mişcare, în maşină sau în tren”.

Cât despre principalii competitori din zona phablet, aceştia sunt Samsung, HTC şi Sony, iar LG speră ca măcar să îi egaleze, dacă nu se poate să îi întreacă. Analiştii au remarcat asemănările cu Galaxy 4 al celor de la Samsung, care până acum era cel mai puternic smartphone de pe piaţă.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3