930 x122 grota rece

samsung_clapeta

Telefonul cu clapetă a fost readus în prim plan de sud-coreenii de la Samsung

Cea mai recentă prezentare a sud-coreenilor de la Samsung aduce în prim plan un telefon cu clapetă. După ce în ultimii ani ei au mizat într-o mare proporţie pe îmbunătăţirea gamei Galaxy, această prezentare aduce în lumină un telefon cu clapetă.

Aflăm informația după ce site-ul chinezesc al lui Samsung a dezvăluit varianta oficială a modelului W789, cunoscut şi sub numele de Hennessy. Nu există deocamdată informaţii cu privire la data lansării pe piaţă sau la preţ.

Modelul va avea un ecran de 3,3 inci, cu display 320 x 480 şi va rula cu sistemul de operare Android, versiunea 4.1.2 Jelly Bean, beneficiind de un procesor quad-core de 1,2 GHz. Ecranul exterior vine încadrat de trei butoane. Acestea permit navigarea directă prin meniu. Cât despre baterie, ea este una de 1.500 mAh. Telefonul mai dispune de un slot micro SD, de o cameră de cinci megapixeli şi de dual SIM. Găsim, bineînţeles, şi funcţii precum radio GSM, conectivitatea Bluetooth şi Wifi, dar şi GPS.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3