930 x122 grota rece

dan scarlat

iphone

UN JURNALIST ȘI DOI ARHITECȚI AU CREAT TELEFONUL IDEAL

Au creat un concept de telefon personalizabil care i-ar face invidioşi chiar şi pe cei de la Apple!

O echipă formată din doi arhitecţi şi un jurnalist au creat acest concept „Phown”, care propune un ecran de 5 inch „edge to edge”, cameră foto/video rotativă şi posibilitatea de înlocuire a panoului spate, într-un design simplu, care esenţializează aspectul smartphone-ului modern.

Jurnalistul Dan Scarlat, care a lucrat la proiect împreună cu Anca şi Claudiu Buzilan, ambii arhitecţi, a declarat pentru Capital: „Este un concept virtual imaginat de mine împreună cu cei doi arhitecţi, care a pornit de la ideea de a crea un telefon reprezentativ pentru oricine. Practic, am imaginat telefonul ideal din punctul nostru de vedere, ţinând cont de trendul actual în domeniu”.

Cei trei îşi doresc astfel să atragă atenţia unui producător de telefoane. Ce-i drept, nu exclud nici posibilitatea ca acest proiect să rămână doar pe hârtie. „Momentan suntem în proces de popularizare a ideii”, a adăugat Scarlat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3