New Profesional Consult 930 x 122

iphone

IPHONE_5_S

VA AVEA URMĂTORUL MODEL IPHONE UN ECRAN MULT MAI MARE DECÂT PRECEDENTUL?

Cum va arăta un nou model iPhone? Cu un ecran mult mai mare decât modelele anterioare, spun surse citate de Huffington Post!

Citiți și: De ce sunt în delir fanii Apple! Noul preț la telefon care te „dă pe spate”!

Cu toate că abia a fost lansat iPhone 5S, zvonurile cu privire la un următor model au început deja să apară. Cel mai probabil, acesta se va numi iPhone 6. Un analist de la Jefferies LLC Peter Misek spune că modelul următor va avea un nou design şi un ecran de 12,19 cm.

Vă reamintim că iPhone 5S şi 5C, care au fost lansate luna trecută, au un ecran de 10,6 cm. Cert este că dacă va avea un display mai mare iPhone 6 va concura cu HTC One şi Moto X, însă nu va ajunge la nivelul modelului Samsung Galaxy S4, care are un ecran de 12,70 cm. Deşi se vorbeşte despre cum va arăta noul model iPhone, acesta nu va fi lansat mai devreme de septembrie 2014.

Citiți și: Fanii Apple, în delir!

Potrivit unor studii de piaţă recente, telefoanele cu ecrane mari sunt preferate de majoritatea cumpărătorilor, mai ales în ultimul an.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90