930×122 CAPRA 5

centrul cultural județean

ȚI-E DOR DE GRĂDINA DE VARĂ DE ALTĂDATĂ? CE SE PREGĂTEȘTE

Ți-e dor de Grădina de Vară de altădată? Ce se pregătește. După cum v-am informat, bătrâna Grădină de Vară din centrul Piteştiului a intrat într-un proces de reabilitare.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Centrul Cultural Judeţean Argeș, instituția care de curând a preluat Grădina în administrare, cere acum de la Consiliul Județean 138.000 de lei pentru cumpărarea unei scene cu echipamente de proiecţie şi 106.000 de lei pentru achiziționarea de banchete destinate spectatorilor.

Lăsată în paragină, este pentru prima dată după foarte mulţi ani când Grădina de Vară din centrul Piteştiului (din spatele Bibliotecii Judeţene „Dinicu Golescu”) are parte de reparaţii şi lucrări de reabilitare capitale. Imagini și amănunte, AICI.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Grădina de Vară a fost câştigată în instanţa de judecată de Consiliul Judeţean Argeș. Spațiul a făcut obiectul unei dispute juridice între persoane care îl revendicau şi Consiliul Judeţean. În urmă cu trei ani, Consiliul Judeţean a câştigat dreptul de proprietate asupra Grădinii de Vară.

Altădată loc pentru spectacole de divertisment și muzicale de mare succes printre piteșteni, Grădina de Vară din spatele Bibliotecii Judeţene Argeş s-a aflat ani de zile într-o stare jalnică.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90