Donaris 930 x 122

gunoi

TONE DE GUNOI, ARUNCATE LA ÎNTÂMPLARE

Conform datelor furnizate de SC Salubritate 2000 SA, cantitatea de deşeuri colectate selectiv în Pitești în trimestrul III al anului în curs s-a ridicat la 1.906 tone, dintr-un total de 25.500 de tone.

Citiți și: Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”

Cantitatea de deşeuri colectate selectiv este încă departe de ţinta fixată la începutul lui 2015, în special pentru că majoritatea piteștenilor nu separă deşeurile în faza de depozitare, deşi la blocuri există ghene speciale în acest sens.

Pe de altă parte, sunt în continuare mari probleme cu deşeurile aruncate în locuri neamenajate, la întâmplare, mai ales deșeuri rezultate din lucrări de construire. De la începutul anului și până la sfârșitul lunii septembrie de pe domeniul public al Piteștiului societatea de salubritate a adunat 2.271 de tone de astfel de deşeuri, în special moloz. Din păcate, nu puțini piteșteni sunt „corigenți” la acest capitol.

Citiți și: Bani în plus ,,aruncați” la gunoi

Pe de altă parte, valoarea facturilor emise şi neîncasate la termen de la piteșteni în contul gunoiului ridicat se ridica la circa 700.000 de lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3