930X122 MAIA

aglomerație

TRAFIC DE COȘMAR: NERVI ȘI CLAXOANE

Trafic de coșmar: nervi și claxoane. Este aglomerație și astăzi pe un drum important ce trece și prin județul Argeș: DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea.

Citiți și: Poliția caută să angajeze din sursă externă!

Potrivit Centrului Info Trafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, la această oră, s-a format coloană de autovehicule pe sensul de mers către Vâlcea. Aglomerație este și la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti.

Una dintre cauze, conform sursei citate, este aceea că mașinile încetinesc la trecerea la nivel cu o cale ferată închisă, în zona Bascov – Valea Ursului.

Citiți și: Oficial! Se întâmplă ceva pe Autostrada A1!

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.”, transmite Poliția Română. (Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90