New Profesional Consult 930 x 122

Arges

TRAFIC RESTRICŢIONAT ÎN ARGEŞ

Trafic restricţionat în Argeş. Poliţia Argeş informează că la această oră pe DN 73C în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş – Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

De asemenea, pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone (care circulă dinspre şi către Curtea de Argeş) este DN 73C Burluşi – DJ 678A – DN 7 (Deduleşti).

Citiți și: Este oficial! Atât se stă acum pentru proba de traseu, în fiecare oraș

„Având în vedere informarea de vreme rea (instabilitate atmosferică accentuată, ploi însemnate cantitativ) emisă ieri de meteorologi pentru zilele acestea, sfătuim conducătorii auto să respecte regulile de circulație, să manifeste prudență sporită la volan și să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere, pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite.”, atrage atenţia Poliţia.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3