SMART KIDS 930X122

copii

TRAGIC! COPII GĂSIȚI DECEDAȚI

UPDATE: Tragic: Copii găsiți decedați. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un incendiu izbucnise în locuința în care cei doi copii au fost găsiți decedați.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Lângă soba din camera în care erau micuții s-ar fi aflat mai multe haine, care ar fi luat foc. Mama copiilor era plecată la o vecină. Când s-a întors acasă, i-a găsit pe cei doi băieței inconștienți. Au intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță. 

Totodată, Poliția Argeș precizează că micuții nu prezentau arsuri, cel mai probabil murind intoxicați. A fost deschis dosar penal și se fac cercetări.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

În această seară, un copil de doar un an și 5 luni și fratele acestuia, de 3 ani și 6 luni, au fost găsiți decedați într-o locuință din comuna argeșeană Uda, sat Uda. Informația a furnizat-o Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit datelor oferite de Poliția Argeș, cei doi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3