930X122 MAIA

inundatii

locomotiva-deraiata

UN TREN A DERAIAT ÎN MERIŞANI! 4 PERSOANE AU FOST RĂNITE!

Un tren a deraiat astăzi în Merişani, în zona Dobrogostea (între Pitești și Curtea de Argeș), patru persoane fiind rănite. Trenul, al unei firme private și format dintr-o locomotivă și un vagon, a deraiat din cauza aluviunilor care au ajuns pe calea ferată după potopul de acum aproximativ o oră. În tren se aflau opt persoane, patru fiind rănite. Victimele sunt în afara oricărui pericol, primind îngrijiri medicale la fața locului și fiind transportate apoi la spital.

Citiți și: Alertă de inundații și viituri! Acum s-a anunțat

„Din fericire, nimeni nu a murit, deşi a fost un incident foarte grav. Se intervine acum pentru curăţarea liniilor. În judeţ au fost multe probleme generate de ploi. Eu acum vin de la Vedea, unde a murit o persoană, şi merg spre Piteşti.”, ne-a declarat prefectul de Argeș, Mihai Oprescu.

Prefectul a mers astăzi în mai multe zone afectate de inundaţii, el fiind cel care coordonează acţiunile privind situaţiile de urgenţă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Cine plătește dacă te inundă vecinul la bloc

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA