930×122 CAPRA 5

alegeri

TRIO FEMININ PENTRU ALEGERILE DIN ARGEȘ

Trio feminin pentru alegerile din Argeș. La Tribunalul Argeș a avut loc tragerea la sorți a magistraților care vor alcătui Biroul electoral de circumscripție nr.3 Argeș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Biroul va fi format din trei doamne: Mariana Vîrgă – președinte, Diana Năstase – locțiitor și Magdalena Papaianopol – membru.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Pe de altă parte, Prefectura a lansat astăzi în Sistemul Electronic Naţional de Achiziţii Publice procedura de licitaţie pentru desemnarea firmei care va tipări în Argeș buletinele de vot pentru alegerile parlamentare. Potrivit Instituţiei Prefectului, în Argeş vor fi tipărite 1.187.900 de buletine de vot (jumătate pentru alegerile pentru Camera Deputaţilor, jumătate pentru alegerile pentru Senat).

Conform legii, numărul buletinelor de vot trebuie să fie egal cu numărul alegătorilor (circa 540.000 în Argeş, la care se adaugă o rezervă de 10% pentru situaţii neprevăzute.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90