SMART KIDS 930X122

râpă

TURIST SALVAT DINTR-O RÂPĂ PE TRANSFĂGĂRĂŞAN

Turist salvat dintr-o râpă pe Transfăgărăşan. Salvamontiştii argeşeni au intervenit, duminică dimineaţă, pentru salvarea unui tânăr care a căzut într-o râpă, pe Transfăgărăşan, acesta fiind scos şi predat unui echipaj de la ambulanţă, care l-a transportat la spital.

Citiți și: Important: Se vrea deschiderea celui mai spectaculos drum din România tot anul

Ion Sanduloiu, şeful Serviciului Salvamont Argeş, a declarat că tânărul a căzut de pe Transfăgărăşan, la aproximativ 15 kilometri de barajul Vidraru, de pe stradă, într-o râpă, la circa 30 de metri de nivel, înspre apă.

Ştefan Bogdan Dorinel, 22 de ani din localitatea Miceşti – Argeş, a rămas agăţat în câţiva copaci şi a strigat după ajutor. Prietenii săi cu care era la plimbare şi care îl aşteptau să se întoarcă la autoturism l-au auzit strigând după ajutor. Nu au putut să îl scoată şi au sunat la 112. Medicii nu au reuşit să ajungă la tânăr, astfel că au solicitat intervenţia salvamontiştilor. Tânărul este acum la Spitalul municipal din Curtea de Argeş.

Citiți și: Noul Castel Dracula, ultima senzație turistică în Argeș

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3