930 x122 grota rece

meteo

ULTIMA ZI DE VARĂ. CE URMEAZĂ

Ultima zi de vară. Ce urmează. Se poate spune că astăzi a fost ultima zi de vară în Argeş, deşi suntem calendaristic la jumătatea lunii septembrie.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Vremea este în continuare foarte caldă, cu temperaturi care au scos lumea pe stradă şi în parcuri, aşa cum este şi cazul în Trivale, Ştrand sau Lunca Argeşului în Piteşti. Îmbrăcaţi lejer, cu copiii alături, piteştenii s-au bucurat de o vreme neobişnuit de frumoasă.

Meteorologii anunţă însă că toamna îşi intră în drepturi brusc.

Citiți și: Avertizare METEO, acum! Vremea a luat-o „razna”! Ce urmează să se întâmple!

De luni, vremea se va răci faţă de ziua anterioară, iar valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei.

Ziua, cerul va fi variabil, mai mult senin în regiunile extracarpatice, iar noaptea va prezenta înnorări temporare si pe arii restrânse vor fi averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Marți, meteorologii anunță o vreme, în general, instabilă. Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse, descărcări electrice şi uşoare intensificări ale vântului, în zonele de deal, de munte şi local în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 şi 31 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în sudul extrem al ţării, iar cele minime, între 8 şi 18 grade Celsius, mai ridicate, spre 20 de grade, pe litoral.

Miercuri, joi și vineri, vremea va deveni răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Temporar va ploua în toate regiunile.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90