New Profesional Consult 930 x 122

cosmin andrei neacsu

UN ELEV DE LA „BRĂTIANU”, LA PRIMA SA EXPOZIŢIE DE DESEN. VEZI GALERIE FOTO!

Cosmin Andrei Neacşu, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Piteşti, se pregăteşte pentru vernisajul primei sale expoziţii personale de desen.

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

Încă din februarie el lucrează pentru a pune la punct o colecţie de desene care să atragă cât mai mulţi vizitatori. Expoziţia se va deschide vineri, 1 august, la ora 12, la parterul unui centru comercial din centrul municipiului Piteşti. Vor fi expuse aproximativ 20 de lucrări. „Această expoziţie înseamnă un nou drum de urmat pentru mine. Mă mai perfecţionez şi mereu învăţ ceva nou. Arta e artă, eu doar desenez!, acesta este titlul expoziţiei mele. Încă mai sunt oameni şi copii pasionaţi de desenul în creion.”, spune pentru ePitești Cosmin Andrei Neacşu.

Unele dintre desenele sale au fost prezentate şi pe site-ul nostru. Printre altele, Cosmin a „reconstruit” Palatul Parlamentului în 18 ore, dar a făcut şi desene interesante cu Biserica Neagră din Braşov: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/palatul-parlamentului-reconstruit-18-ore/.

Citiți și: De 1 iunie, expoziție dedicată copiilor și adolescenților la Memorialul Închisoarea Pitești

 

 

 

 

 

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3