Donaris 930 x 122

elev

UN ELEV DE LA ,,ZINCA’’ AR FI LOVIT CU MAȘINA UN BĂRBAT

Șoferul în vârstă de 19 ani care azi-dimineaţă, în jurul orei 8, ar fi lovit intenționat cu mașina un alt șofer (care se deplasa, însă, ca pieton pe partea carosabilă) pe strada Unirii din centrul Piteștiului ar fi elev la Colegiul Național „Zinca Golescu”. Numele lui ar fi Ştefan Costin.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Tânărul ar fi lovit intenționat cu un autoturism Peugeot un bărbat de 47 de ani din orașul Ştefăneşti, după o altercație în trafic. Conducătorul auto vinovat ar fi fugit. Potrivit primelor informații, este posibil ca victima să fi suferit o fractură la coloană, medicii urmând să stabilească exact diagnosticul.

Ulterior, însă, poliţiştii l-au identificat pe autor, care a fost adus și audiat la sediul Biroului Rutier Pitești. (Foto: Colegiul Național „Zinca Golescu”)

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90