SMART KIDS 930X122

cara

UN FAIMOS HOTEL DIN PITEŞTI SE ÎNCHIDE

Un faimos hotel din Piteşti se închide. Unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din județul Argeș va fi închis de proprietarii săi.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Este vorba despre hotelul Cara, din zona centrală a Piteștiului, de pe bulevardul I.C. Brătianu, de la nr.1, cunoscut mai ales ca fost hotel al partidului (PCR), faimă pe care și-a câștigat-o pe vremea regimului comunist.

Proprietarii au decis să închidă hotelul pentru că afacerea nu ar mai fi fost profitabilă, în ciuda lucrărilor de renovare și modernizare.

Citiți și: Pitești/Video. Tragedie în Prundu: Au intrat pe geam. Descoperire dramatică!

După aproape 40 de ani de la darea sa în folosință, clădirea nu va mai avea destinație de hotel, proprietarii urmând să îi schimbe destinația în centru medical. Schimbarea se va produce în perioada următoare, în prezent făcându-se demersurile necesare în acest sens.

La Hotelul și Restaurantul Cara nu se mai fac rezervări.

Hotelul Cara (clasificat cu 3 stele) oferea mai multe tipuri de camere (standard și de lux, single, duble și apartamente). De asemenea, hotelul avea două săli de conferințe, cu o capacitate de 65 și, respectiv, de 25 de locuri. În plus, Hotelul Cara dispunea de restaurant, cafenea și terasă. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3