Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT! COPII RĂNIȚI

UPDATE: O șoferiță (în vârstă de 42 de ani, din București), în timp ce se deplasa către Râmnicu-Vâlcea, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Alături de femeie, în mașină, se aflau soțul (în vârstă de 40 de ani), și cei doi copii: un băiat de 8 ani și un bebeluș de 4 luni. Cei patru au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital, adulții suferind multimple traumatisme, informează ISU Argeș.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Accident! Trimisă Descarcerarea. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei Drăganu, informează Poliția Argeș.

Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi soldat cu trei victime, dintre care una încarcerată.

Citiți și: Accident deosebit de grav! Tânăr de 19 ani, încarcerat

La fața locului au fost trimise un echipaj de la Descarcerare și alte două de la Serviciul Județean de Ambulanță. Vom reveni cu detalii. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90