New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT CU VICTIME ÎN PITEȘTI

UPDATE: Accident cu victime în Pitești. Aflat la volanul unui autoturism Toyota Avensis, un șofer în vârstă de 29 de ani (din comuna argeșeană Moșoaia), în timp ce se deplasa pe direcția Bascov – Centru, a virat la stânga, spre strada Calea Bascovului, fără să se asigure. A lovit un autoturism Dacia Duster, condus din sens opus, regulamentar, de un piteștean de 19 de ani, informează Poliția Argeș. În urma accidentului au rezultat trei victime: un piteștean, în vârstă de 21 de ani,  și alți doi tineri (K. Sungwoo, de 19 ani și K. Taewoo, de 22 de ani, ambii din Republica Coreea de Sud) toţi pasageri în autoturismul Dacia Duster. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit ISU Argeș, bărbații au suferit traumatisme minore. Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că un accident rutier a avut loc în municipiul Pitești, în zona Universității ”Constantin Brâncoveanu”, la intersecția străzii Calea Bascovului cu bulevardul Nicolae Bălcescu.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului produs între două autoturisme, ar fi rezultat trei victime. La fața locului intervin o autospecială cu modul de Descarcerare și ambulanța SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Vom reveni! (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3