930 x122 grota rece

accident feroviar

UPDATE: ACCIDENT FEROVIAR. LOVIT DE TREN

UPDATE (Ora 21.30) Bărbatul a decedat, transmite Poliția argeșeană.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

UPDATE (Ora 19.30) Poliția Argeș precizează că trenul IR 1893 circula pe direcția București – Craiova. Bărbatul (în vârstă de 80 de ani, din comuna Stolnici), ar fi fost așezat pe linia de cale ferată.

În momentul în care a auzit semnalele sonore ale trenului, ar fi încercat să se ridice. A fost, însă, acroșat de tren și aruncat la câțiva metri distanță. Traficul feroviar a fost blocat aproximativ o oră și jumătate.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Poliția a decshis o anchetă.

UPDATE (Ora 17.55) Bărbatul are aproximativ 80 de ani. Este intubat și ventilat mecanic. Va fi transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

UPDATE (Ora 17:05): Bărbatul se află în stare de inconștiență, suferind mai mule traumatisme. Prezintă, însă, funcții vitale, transmite ISU Argeș. Va fi transportat la spital. 

UPDATE (Ora 16:50): ISU Argeș precizează că circulația feroviară în zonă este oprită. Bărbatul este în viață. 

Acum: Accident feroviar. Lovit de tren. În urmă cu doar câteva minute, un bărbat a fost lovit de un tren Săgeata Albastră.

Accidentul feroviar a avut loc la o distanță de circa 1 kilometru de gara din comuna argeșeană Stolnici, către orașul Costești, ne precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Potrivit Poliției Argeș, trenul circula pe direcția București – Craiova.

La fața locului intervin echipaje cu o autospecială și cu două ambulanțe (una de la Serviciul Județean de specialitate și o alta SMURD de terapie intensivă mobilă). Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3