930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV. TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE (ORA 11:55): Circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri. Potrivit Poliției Argeș, un autoturism ar fi ieșit de pe un drum comunal și ar acroșat un autoturism care se deplasa pe direcția Slatina – Pitești. Al doilea autoturism ar fi fost proiectat pe contrasens, unde a lovit o mașină care venea dinspre Pitești. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

În urma accidentului, au rezultat 4 victime. Două au fost transportate la spital, suferind mai multe traumatisme.

UPDATE (ORA 10:55) Albota: Accident grav. Trimisă Descarcerarea. Poliția Argeș informează că în accident au fost implicate trei autoturisme și că traficul rutier în zonă este oprit pe ambele sensuri de mers. Cauza ar fi fost neacordarea de prioritate. 

Citiți și: Accident deosebit de grav! Tânăr de 19 ani, încarcerat

De asemenea, potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, ar fi vorba despre cel puțin trei victime, dintre care două în stare gravă.

Un accident de circulație în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 65 Pitești – Slatina, în satul Cerbu al comunei argeșene Albota, pe sensul de mers către Slatina.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, două persoane ar fi încarcerate.

Intervin două echipaje SMURD, două ambulanțe de la Serviciul Județean și un echipaj de la Descarcerare. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA