New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN BASCOV. COPIL RĂNIT

UPDATE: Accident în Bascov. Copil rănit. ISU Argeș informează că trei persoane din autoturism (două femei și un copil) au fost rănite și transportate la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Accidentul a avut loc între un autoturism și o cisternă încărcată cu hipoclorit. Polițiștii vor stabili cauza accidentului.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei argeșene Bascov.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, în accident au fost implicate două autovehicule. La fața locului intervin un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj SMURD de prim ajutor.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Din primele informații, furnizate de Serviciul Județean de Ambulanță, ar fi vorba de două victime. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90