New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN BUDEASA. COPIL RĂNIT

UPDATE: Accident în Budeasa. Copil rănit. Potrivit Poliției județene, un șofer de 31 de ani, din comuna Mălureni, conducea un autoturism Volkswagen pe DC 223, în cătunul Ciubotea din satul Calotești al comunei argeșene Budeasa.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În timp ce se deplasa din direcția Ciubotea către Valea Mărului, l-a accidentat pe băiatul care traversa în fugă drumul. Investigațiile medicale continuă, la fel și cercetările, conform sursei citate.

Un accident rutier s-a produs azi dimineață, în jurul orei 8:30, în comuna argeșeană Budeasa.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Un copil, pieton, a fost rănit. În vârstă de 9 ani, băiatul a suferit o fractură deschisă la piciorul stâng și mai multe escoriații la mâini, conform Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Un șofer aflat în trafic l-a dus pe copil cu autoturismul până la un echipaj medical, precizează Poliția Argeș. Ulterior, ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă l-a transportat pe băiat la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90