Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN MOȘOAIA

UPDATE 2: Un bărbat de 77 de ani din Moșoaia, în timp ce conducea un autoturism dinspre Poiana Lacului către Pitești, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga pentru a pătrunde pe o stradă lăturalnică și a intrat cu mașina în coliziune cu un alt autoturism. Acesta din urmă era condus de un piteștean de 22 de ani, care circula regulamentar dinspre Pitești către Poiana Lacului, ne anunță Poliția Județeană. 

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

În urma accidentului, pasagera din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 22 de ani din Mioveni, a fost rănită și transportată la spital, cu contuzie la genunchiul stâng și contuzie la cotul drept. A primit îngrijiri medicale și nu a rămas internată. 

UPDATE 1: Accident în Moșoaia. Nicio persoană nu este încarcerată, contrar informațiilor inițiale. Traficul rutier în zonă se desfășoară în condiții normale.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Un accident rutier s-a produs între două autoturisme pe DN 67B în comuna Moșoaia, cu puțin timp în urmă.

O victimă ar fi încarcerată, potrivit primelor informații oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu o autospecială de intervenție, un altul cu o autospecială de descarcerare și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3