New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT! MAȘINĂ DE POMPIERI, RĂSTURNATĂ

UPDATE (ora 10): ISU Argeș precizează: “În jurul orei 7:45, Detașamentul de Pompieri Pitești din cadrul ISU Argeș a fost solicitat să intervină la o situație de urgență, generată de izbucnirea unui incendiu în municipiul Pitești, în cartierul Războieni.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Spre locul evenimentului au plecat două autospeciale, iar pe timpul deplasării, pe o stradă cu sens unic, una dintre autospeciale, în care se aflau 4 subofițeri, s-a răsturnat, fiind avariate 3 autoturisme parcate. În urma accidentului nu au existat victime.

Împrejurările producerii accidentului vor fi stabilite de organele competente, în urma cercetărilor la fața locului.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Autospeciala deține toate documentele necesare circulației pe drumurile publice, conform legislației în vigoare.

Pentru stingerea incendiului a mai  fost alocată o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești.”

UPDATE (ora 8:15): Accident! Mașină de pompieri, răsturnată. ISU Argeș informează: ”La ora 7:45, în timp ce se deplasa spre un incendiu în cartierul Războieni, o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești s-a răsturnat într-un sens giratoriu. În autospecială erau patru subofițeri. Nu sunt răniți.”

Trei autoturisme parcate (în care nu se afla nimeni) au fost avariate în momentul în care autospeciala s-a răsturnat. 

Pompierii se deplasau la un incendiu izbucnit la o clădire dezafectată de pe strada Independenței. Incendiul a fost lichidat, fiind trimisă o altă autospecială în sprijin. Polițiștii veniți la fața locului vor stabili cauza producerii accidentului.

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp în cartierul piteștean Războieni.

O autospecială cu apă și spumă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, autospecială de la Pompieri, s-a răsturnat. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3