930X122 MAIA

accident

UPDATE: ACCIDENT: MAȘINĂ RĂSTURNATĂ, COPIL GRAV RĂNIT

UPDATE: Accident. Mașină răsturnată. Copil grav rănit.  Potrivit Poliției Argeș, șoferul, în vârsă de 20 de ani, s-ar fi angajat într-o depășire, ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-un șanț. În urma impactului, două persoane, mama și fratele șoferului ( un minor în vârstă de 14 ani), au fost rănite. Femeia a suferit traumatisme multimple, iar băiatul a fost preluat  de către ambulanță în stare de inconștiență. Au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Pitești, precizează ISU Argeș. 

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Poliția Argeș informează că un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin în zona ștrandului Bemo din Mioveni, pe DN 73, pe sensul de mers Câmpulung – Mioveni.

Potrivit primelor in formații, o mașină s-a răsturnat. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș precizează că ar fi vorba despre trei victime. Un copil este grav rănit. Vom reveni! (Foto: descriptiv)

Citiți și: Accident deosebit de grav! Tânăr de 19 ani, încarcerat

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3