EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ

UPDATE: Accident mortal în Argeș. Victima, un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna argeșeană Bălilești, a decedat pe loc. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, bărbatul mergea pe marginea drumului, moment în care a fost acroșat de un autoturism Volkswagen Golf.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Șoferului, de 37 de ani, din comuna Vlădești, i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Accidentul s-a petrecut pe DJ 702, șoferul deplasându-se pe direcția Vlădești – Pitești.

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care s-a produs acum câteva minute pe raza comunei argeșene Bălilești. Bărbatul ar fi fost lovit în plin de un autoturism. Vom reveni cu mai multe amănunte. (Foto: descriptiv – Arhivă)

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90