930 x122 grota rece

bârla

UPDATE: ACCIDENT MORTAL. ȘOFER FUGAR, PRINS DE POLIȚIȘTI

”În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat un bărbat de 50 de ani din Bârla, bănuit că în noaptea de 4 spre 5 august, ar fi produs un eveniment rutier, în urma căruia a rezultat decesul unui bărbat de 44 de ani din aceeaşi localitate”, transmite Poliția Argeș.

Citiți și: Tânăr din Argeș, vaccinat, răpus de rujeolă! Avea și alte afecțiuni

Azi noapte, poliţiştii din orașul Costeşti au fost sesizaţi că pe raza localităţii Bârla a fost găsit un bărbat decedat, din cercetări rezultând că acesta ar fi putut fi victima unui accident rutier.

În urma verificărilor efectuate de o echipă complexă din cadrul Serviciului Rutier Argeş, Formaţiunii Rutiere Costeşti şi Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, a fost identificat un autoturism Dacia, care s-ar fi deplasat în perioada de interes pe tronsonul de drum în cauză, din direcţia Hârşeşti spre Tufeni, şi care ar fi accidentat mortal pe bărbatul ce se afla pe acostamentul drumului”, transmite Poliția Argeș.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani, conform sursei citate.

Poliția județeană a deschis o anchetă după ce un bărbat de 44 de ani, din comuna argeșeană Bârla, a fost găsit decedat azi-noapte, pe DJ 679, pe raza localității.

Este vorba despre un biciclist și, potrivit primelor informații, neconfirmate oficial, argeșeanul ar fi fost lovit de un autoturism al cărui șofer ar fi părăsit locul accidentului.

Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90