New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT PE AUTOSTRADĂ. PATRU VICTIME

UPDATE: Accident pe autostradă. Potrivit ISU Argeș, în urma accidentului au rezultat 4 victime. Două tinere, ambele în vârstă de 21 de ani, și un bărbat de 49 de ani, au fost preluați de echipajul SMURD. A patra victimă, o femeie, a fost preluată de un echipaj de la serviciul județean de ambulanță.  Din fericire, toți cei patru au suferit răni ușoare. Au fost trasportați la Spitalul Județean Pitești.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Poliția Autostrăzi urmează să stabilească în ce condiții s-a produs accidentul.

Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în urmă cu puțin timp pe autostrada A1 București – Pitești, la kilometrul 103, pe sensul de mers către Capitală.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Informația o furnizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care a trimis la fața locului o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD și un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM). Vom reveni cu amănunte. (Foto: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90