930×122 CAPRA 5

isu

O TÂNĂRĂ ARGEȘEANCĂ A MURIT LA TERAPIE INTENSIVĂ

UPDATE (25 OCTOMBRIE): Șoferița de 22 de ani care a fost victima unui accident rutier pe 18 octombrie, pe DN 7C Transfăgărășan, a murit la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Decesul ar fi survenit ieri, potrivit informațiilor noastre.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Tânăra era internată la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a unității medicale. În ziua accidentului, când a fost dusă la spital, argeșeanca era în comă de gradul III, suferind și o fractură craniană.  

UPDATE (18 OCTOMBRIE): Din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, autoturismul ar fi intrat în balustrada unui pod, părăsind partea carosabilă și căzând în albia unui pârâu, conform Poliției Argeș.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Șoferița, o tânără de 22 de ani, din Stoenești, a fost rănită grav, fiind transportată la spital. „Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, precizează sursa citată.

Un autoturism a căzut în albia unui pârâu pe DN 7C Transfăgărășan, în zona Piscul Negru.

Informația ne este furnizată de Poliția și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

O persoană ar fi rănită. Autoritățile se îndreaptă la fața locului. Vom reveni cu amănunte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90