930X122 MAIA

ambulanta

UPDATE! ACUM: INCENDIU VIOLENT! (GALERIE FOTO)

În urmă cu puțin timp, în comuna Domneşti acoperişul unui magazin a luat foc. Se intervine cu trei maşini de pompieri pentru stingerea incendiului. La fața locului a ajuns şi o ambulanță din Curtea de Argeş.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Se solicită intervenția unei autoscări şi a companiei de electricitate din Piteşti.

UPDATE 1: Incendiul a fost localizat şi aproape stins. Au acționat trei echipaje cu trei autospeciale cu apă şi spumă, un autocamion de intervenție, o autoscară mecanică și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Detașamentele de Pompieri Curtea de Argeș, Mioveni și Pitești. A participat cu o autospecială și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Domnești. Nu sunt persoane rănite, înregistrându-se doar pagube materiale. Urmează ca specialiștii să afle cauza.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

UPDATE 2: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș informează că a ars acoperișul (din lemn, acoperit cu tablă) pe o suprafață de aproximativ 400 de mp.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3